NGGS_017_02_301008_181129

Dinsdag 28 november a.s.: de 11e editie van het Nationaal Gala voor de Gehandicaptensport; ‘Uniek’.

Teamwork is de basis voor succes. De 11e editie van het Nationaal Gala voor de Gehandicaptensport wordt ondersteund door de kennis, ervaring, tijd en passie van het Comité van Aanbeveling:

Frank van den Wall Bake, Jan de Jong, Sicor Smits, Joost Manassen, Piet-Hein Merckens, Toine van Laack, Truus Koppelaar, Paul Broersen, Ferry Houterman, Marlies Terberg en Frans van Steenis.

Na 11 jaar kunnen wij samen terugkijken op prachtige avonden. Met mooie verhalen over sporters met een handicap in het gezelschap van het complete sportveld; 45 sportsponsors, partners als NOC*NSF, de sportbonden, onze lieve ambassadeurs en heel veel vrijwilligers. We horen vaak dat het Gala voor de gehandicaptensport het allermooiste sportgala is en het beste netwerkevenement van de sport. Daar zijn wij stiekem best trots op.

Loterij
Tijdens het gala is er een loterij. Loten zijn te koop op de avond zelf en kosten 50,- per stuk. Door de aankoop van een lot help je sport voor mensen met een handicap dichterbij huis te brengen.

Wil je vooraf loten kopen, bijvoorbeeld om cadeau te doen aan je gasten, dan verzorgen wij dat uiteraard voor je. De loten worden bij de start van de avond aan uw tafel gebracht in een mooie verpakking. Bent je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Ellen Taal via ellen@fondsgehandicaptensport.nl of 06- 22 87 31 07.

Locatie en route
Het gala vindt plaats in de Amsterdam ArenA,  Arenaboulevard 1, 1100 DL Amsterdam.

Speciaal voor deze avond parkeren alle gasten op het ArenAdek. Stewards begeleiden je naar de  ontvangstruimte, waar ons bestuur en directie je persoonlijk welkom zullen heten.

Ben je rolstoelafhankelijk, maak dit kenbaar bij de parkeerbegeleiding. Dan zorgen wij voor een passende parkeerplek en begeleiding naar de lift.

Gasten die op expliciete uitnodiging van hun gastheer of -vrouw gebruik mogen maken van de valet parking service, kunnen dit melden bij aankomst bij de parkeerbegeleiding.